• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offline
#1 Anthony Chillemi
I have tried everything from uninstalling to restarting my phone and can't seem to get rid of the question marks wandering on the map and on my combat deck. Also I may have overlooked where I can find spell patterns but still can't seem to find where they are. Any help would be appreciated. Thank you!
Offline
#2 Maguss
(07-05-2017, 09:50 PM)Anthony Chillemi Wrote: I have tried everything from uninstalling to restarting my phone and can't seem to get rid of the question marks wandering on the map and on my combat deck. Also I may have overlooked where I can find spell patterns but still can't seem to find where they are. Any help would be appreciated. Thank you!

Hello, that is a sign of missing resources. Try to be at a really strong connection, and download the game with it. Then download the assets on it too. That should fix it Smile
Offline
#3 Meenath
It's not only a question of ressources. I already posted about it. I have an IPad and an Android phone. Same server. No error on my Ipad and no questions mark. But no matter what I do, still have question mark on my android device (Motorola X play)
Offline
#4 Maguss
(07-06-2017, 01:38 AM)Meenath Wrote: It's not only a question of ressources. I already posted about it. I have an IPad and an Android phone. Same server. No error on my Ipad and no questions mark. But no matter what I do, still have question mark on my android device (Motorola X play)

It means the graphic hasn't loaded properly when downloading resources. Therefore uninstall and download it on a better connection.
Offline
#5 Meenath
The connection is good for my Ipad but not strong enough for my Android? I have high speed connection. Tried it also in different places without succes. And it's always the same icône that are missing. Strange for unstable connection
Offline
#6 Meenath
Question marks disapeared with new version. Thx!
Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)